A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Március
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

10

A DXN hálózatunkban ismerkedtem meg dr Csizmadia Bea szakgyógyszerész, természetgyógyász és gyógygomba doktorral. Bea 5 évvel ezelőtt egy görögországi DXN vezetői táborban kapott inspirációt arra, hogy a gyógygombák hatóanyagainak megismerésében elmélyedjen. Ez számára olyan tudást és tapasztalatot adott, amellyel a természetgyógyász képességét a hálózatunk tagjainak a hasznára fordította és fordítja. Biorezonancia gépe segítségével állapotfelméréseket végez országszerte és a felmérés alapján javaslatokat tesz a gyógygomba termékeink fogyasztására. Beának óriási sikere van! Olyan ismert, elismert lett, hogy a naptárában hetekre előre lehet csak időpontot foglalni. Olvasd el a vele készült interjút, amely a Gyógyhír Magazin 2017-08 számában látható:

 

Beacikk

 

 

A DXN vezetősége úgy döntött, hogy Bea tudását az ország kis és nagyvárosaiba is elviszi. Bea díjmentes előadás keretében osztja meg terápiás tapasztalatait a közönséggel. A hálózat tagjainak segítségével szerveződnek a helyszínek és ezen a héten Budapest, Sopron, Kaposvár után Miskolcra megy a tudás. További helyszínek:

 

Okt.12. csütörtök Miskolc
Okt. 18. szerda Hévíz
Okt.19. csütörtök Nagykanizsa
Okt. 25 szerda Tata
Okt. 26 csütörtök Győr
Nov. 2 csütörtök Kecskemét
Nov. 8 szerda Pécs
Nov. 15. szerda Budapest
Nov. 16. csütörtök Szeged
Nov. 20. hétfő Dunaújváros
Nov. 23. csütörtök Debrecen
Nov. 24. péntek Nyíregyháza
Nov. 29. szerda Veszprém
Dec. 4. hétfő Eger
Dec. 9. szombat Budapest 11:00-16:00


Az előadások 18:00-kor kezdődnek - kivéve Budapesten, ahol 11:00-16:00. -  és kb.  20 óráig tartanak.


Miért ajánlom az előadást?

1. az emberek nyitottak a természetes gyógymódok, gyógynövények, gyógygombák iránt

2. a termékeink szervezetre gyakorolt hatásai bizonyítékként szolgálnak arra, hogy egy-egy nyavalyából kilábalni a DXN termékeivel lehetséges

3. Bea közérthető módon mondja el azt, hogy melyik hatóanyag, miért és hogyan fejti ki hatását

4. a cég, az előadás után kedvezményes vásárlást biztosít

 

vásárlás

 

 

Nem csak nekem és a családomnak vannak megnyugtató bizonyítékai és tapasztalatai, hanem az ismeretségi körünkben és hálózatunkban is több száz embernek. Jó tudni, hogy olyan termékkel foglalkozom, amit akkor is ennék, innék ha nem lennék tagja ennek a törzsvásárlói hálózatnak. Mert nem a lelkesedésemtől, az elkötelezettségemtől hatnak, hanem a tiszta hatóanyagoktól.  


Gyere el valamelyik a lakóhelyedhez közeli előadásra!


 

okt

9

DXN Dynamic Day - október 7.

2017.10.09 - hétfő

Hozd magad lendületbe!


Szombaton (okt. 7-én) Budapesten, az év utolsó központi rendezvényén voltunk. Már az alcíme is izgi volt „Hozd magad lendületbe!" A miért és mit kérdésre saját magam adtam meg a választ, a hogyanban 

Bojtos Zoltán

Faragó István

Bussy Sándor

Mészáros Roland

Tonk Emil

Czérna Szabolcs

segítettek.

 

előadók

   

 

6 remek személyiség, 6 egyéniség, 6 kiváló előadó! Köztük a férjem, párom, a mindenem, aki a szőlő és bortermesztést, a saját borunk készítését hozta párhuzamba az üzletépítéssel. Most is lenyűgözött!

Van egy mondás: „aki kimarad, lemarad" - ez a szombati rendezvényre is igaz volt....sőt aki a jövő évi 9. születésnapi rendezvényen sem lesz ott, az biztosan fél év lemaradásban lesz azokhoz képest, akik a szombati rendezvényen megvették a jegyüket. Adj magadnak esélyt, váltsd meg most a jegyedet. Részletek az Intranetben.

2017. október 09 - 2017. december 31-ig a jegy ára 3.500.- forint 

2018. január 01 - 2018. február 28-ig a jegy ára 4.500.- forint

2018. március 01 - 2018. március 07-ig és a helyszínen a jegy ára 5.000.- forint 

 

 

 

 

okt

1

Idényzáró hétvége a Balatonnál

2017.10.01 - vasárnap

Hát ez az idő is eljött. Újra és újra...minden évben ősszel a szüret utáni hetekben meghozzuk a döntést, hogy imádott Sikertanyánkról szeretett Sopronunkba haza költözünk. Bár az őszi táj is nagyon szép, amikor színes kabátjukba bújnak a fák és a bokrok, amikor a reggeli 5 fokból, lassan komótosan kúszik a hőmérséklet akár 20 fokig is, amikor a Balaton part elcsendesedik, a domboldalban már a fűnyírók is elnémulnak, és kora estétől a szarvasbőgés töri meg az erdők csendjét. Még egy kis ideig részesei vagyunk ennek a mesés átváltozásnak, de a szívünk elengedi a tavasz illatát, a nyár forróságát, a víz hullámait, a vitorlák dagadását.

A mustóból murci, a gombákból pörkölt lesz, a kecsesen ringó hajónkból, a parton letakart, télre eltett jármű válik. Ez az időszak nagyon fura nekünk, kicsit depresszív a hangulat, sajnáljuk a nyarat, magunkat. De vár a gyönyörűen felújított lakásunk, ahol még mindig van mit csinosítani. Nagyon szép és izgi időszak jön most az életünkbe: új célokat, terveket, vágyakat fogalmaztunk meg. Mire az őszből tél lesz, meglesznek a kezdő lépések, mire a télből újra tavasz lesz, a célok, tervek meg is valósulhatnak

dec

3

Erdélyben jártunk

2016.12.03 - szombat

November utolsó hetében Böczkös Istvánnal és Andreával Erdélyben jártunk. Az utazás apropóját az adta, hogy Szabival eldöntöttük, indítunk romániai DXN vonalakat. Istvánék még az ősszel jártak Csíkban és elmondásuk alapján minden feltétel biztosított a kiváló üzletépítéshez.

Néhány vezetőnkön keresztül, eljuttattuk a hírt, hogy mi a célunk Romániával, néhányan közülük éltek is a lehetőséggel és összehoztak találkozókat velünk. De természetesen mi is kerestünk ott élő ismerősöket.

Az első 3 napot Csíkszeredán töltöttünk, ahol egy InfoKlubot és egy BOOM rendezvényt tartottunk a gyönyörűen berendezett DXN irodában. Itt ismertem meg az iroda vezetőjét Miklós Melindát, aki tulajdonosi szemlélettel tartja kézben a romániai DXN-t. Persze a kirándulásra is hagytunk időt és a környék nevezetességeit mind-mind felkerestük. Eddig egy alkalommal jártam Erdélyben kb 15 éve, egy vadvízi evezésen, de akkor a helyiekkel nem találkoztunk, így semmilyen benyomásom nem volt a székely emberekről. A Csíkban töltött 3 nap alatt nagyon sok emberrel - DXN-sel és „civillel" - is találkoztunk. Nagyon kedvesek, barátságosak, humorosak. A Csíksomlyói Búcsú helyszínén, ill. a Szent Anna tónál három ízig-vérig székely emberrel találkoztunk és beszélgettünk, akik az élethez való hozzáállásukról, a jövőbe vetett hitükről humorosan és egyszerűen adtak képet nekünk. Kedvenc helyünkké vált a csiki piac, ahol a helyi termelőktől sok jó tanácsot, életbölcsességet és kiváló árukat is kaptunk.

Hazafelé Kolozsvárott is tartottunk egy InfoKlubot. Csíkban a helyi service center irodájában nagyon családias volt a légkör, Kolozsvárott a helyi DXN tagok nagyon vártak és közel 60 ember volt kíváncsi arra, hogy miért a DXN és miért a gyógygombák?

 

Hazafelé a szerzett tapasztaltok alapján azt a döntést hoztuk, hogy 2-3 havonta elutazunk Romániába, mert ez alatt a 4 nap alatt már megtapasztaltuk azt, hogy itt is van igény és szándék a hálózatépítésre, az itt lakókat érdeklik a gyógygombák és azok hatásai, vagyis a DXN üzleti lehetősége. 

 

Erdélyben jártunk...

nov

20

Annyian futnak? Te hogy vagy ezzel?

2016.11.20 - vasárnap

Egy korábbi (szeptember 19-i) bejegyzésemben leírtam, hogy hogyan lettem teljesítménytúrázó. Már akkor ígértem, hogy megírom azt, hogy miért kezdtem el futni?

 

Két éve, szerintem az ismerőseim közül utolsóként, csatlakoztam a facebookhoz. Ott láttam, hogy mennyien futnak, és osztják meg ezt az élményüket, teljesítményüket barátaikkal. Olyan emberektől láttam postot, akikről nem is gondoltam volna, hogy ilyen kitartás, rendszeresség van bennük. Aztán a DXN hálózatunk több tagja is futócipőt húzott, sőt versenyen indultak, indulnak, ami szintén meglepett, mert vannak olyanok közöttük, akik korábban soha nem futottak illetve utoljára középiskolában, testnevelés órán....szóval elég érdekes volt számomra.

 

Azt persze tudom, hogy a sikeres embereknek sikeres szokásaik vannak, és ez a mondat akkor lett érdekes számomra, amikor májusban részt vettem FranklinCovey: A sikeres emberek 7 szokása című képzésen. A tréner, aki Gerencsér Violetta volt, az egyik szokás kapcsán, személyes példaként elmesélte, hogy ő pár évvel ezelőtt eldöntötte, hogy elkezd futni, és ezt azóta is majd minden nap megteszi. Wow...gondoltam, ez igen. Nem csak beszél a siker összetevőiről, hanem csinálja is.

 

Aztán hamarosan egy újabb impulzus ért. Egy baráti házaspárnál voltunk még a nyár elején, akikről tudtam, hogy napi szinten sportolnak. A férj, vizilabdázó és ha nincs edzés, akkor úszik, a feleség kajakoz, lovagol, és ő ráadásnak minden nap fut. Reggeli kávézás közben a pecsétviaszgomba és a gyógynövények hatásairól beszélgettünk, amikor szóba került a karrierjük (mindketten fogorvosok) és a sport is. Ági arról beszélt, hogy életének volt olyan szakasza, amikor rengeteget dolgozott, de a sportra mindig tartogatott időt. Kérdeztem tőle, hogy miért? Erre a válasza az volt, hogy: mert igényem van rá, mert hiányzik, amikor nem futok, mert imádom. Megtudtam tőle, hogy 600 métert futott először, fokozatosan emelte a távot, csak pár éve lett a szenvedélye. Majd visszakérdezett: neked nem hiányzik a sport, a kosárlabda? DE! Mondtam....Nagyon! Pár évvel ezelőttig még volt kifogásom, hogy miért nem tudok sportolni, de be kellett látnom, ma már semmilyen akadályozó tényező nincs, simán be tudnám tenni a napirendembe. Na, de akkor miért nem csinálom? Kb itt fejeztük be a beszélgetést.

 

Szóval, semmi különleges tanmesét nem hallottam Ágitól, de mégis ezek a mondatok most is a fülemben csengenek. Mondom a kulcsszavakat, amelyek meggyőztek: igényem volt rá, hiányzik, napirend, fokozatosság, szenvedély.

A következő héten úgy döntöttem felhúzom a futócipőmet, és nekilátok. Először kerek 3 km-t futottam. Meglepődtem mennyire jól esett. Aztán, újra 3, majd 3,5 km, 4 aztán 5 km-t. Később Szabi is velem tartott, és 6,12 km-t is futottunk. Kb ezen a távon vagyok most.

Megvallom, nehezen indulok el. Bár hosszú éveken át kosárlabdáztam, voltam amatőr és profi sportoló is, azonban a monotónia tűrésem majdnem nulla. Az edzőtáborokat, a felkészülési edzéseket, a nagy terhelést nem szerettem...de hát ezeket ki szereti? Ami engem mindig és mindenben motivált, az az elismerés, az a jó érzés, hogy kitűztük, győztünk, megcsináltuk. De addig sok fájdalmat kell elviselni. Az első futáskor megtapasztaltam, amit korábban is ismertem magamon, hogy amíg a holtponton nem jutok túl, addig nem tudom élvezni a futást. Ezért én alig várom, hogy jöjjön az az érzés, hogy: „a francnak kellett idejönni, ki állítja, hogy a mozgás öröm, mit keresek én itt az erdőben, ezt nem bírom, ezt feladom!" Ez az érzés hol rövidebb, hol hosszabb ideig tart. De amikor vége, az nagyon - nagyon jó érzés! Onnantól meghallom az erdő hangját, érzem a friss levegő illatát és úgy érzem, bármeddig képes lennék futni. Amikor ez az érzés megérkezik, onnantól letisztulnak a gondolataim és élvezem a futást. Nem fontos, hogy holnap milyen feladatokat kell elvégeznem még, és az sem, hogy aznap mi maradt el. A jelenben vagyok. Na és persze a vége a legjobb: megcsináltam! Ma is képes voltam rá! Amióta ezt megtapasztaltam és megéreztem, azóta várom a következő futást. Versenyt nem tervezek, de ha mégis, arról ígérem beszámolok.

 

Ja, és tényleg: Te futsz? Ismered azokat az érzéseket, amelyekről írtam?